Wij zijn de beschikbare kamers aan het zoeken. Verlaat of vernieuwd u deze pagina niet. U wordt vanzelf doorgestuurd.

Skischule > Winterplezier

Kinderplezier

Sleëen, sneeuwpoppen bouwen, een sneeuwballengevecht... ook de kleinste gasten vermaken zich prima in Winterberg! Bij lift 12 is zelfs een heus Kinderland ingericht waar de kleintjes volop plezier aan de sneeuw beleven. Skiles is vanaf 4 jaar mogelijk.

Après-ski

Voor de allergezelligste après-ski van Winterberg bent u bij der Brabander Skihütte aan het juiste adres. Overdag geniet u hier van warme chocomelk of warmt u lekker op met een Glühwein en vanaf ca. 15.30 uur gaat het dak er dagelijks af met de grootste après-skihits. U vindt onze Skihütte aan Parkeerplaats 1 (direct aan de Herrlohpiste en naast Hotel der Brabander gelegen).

 

Komt u genieten van Party ohne Ende?

Eten en drinken

Van een dag op de piste krijgt u trek. Gelukkig hoeft u voor het zelfbedieningsrestaurant van der Brabander alleen de Herrlohpiste maar naar beneden te skiën. Kies uit een diversiteit aan grote en kleine gerechten: verschillende soorten soep, broodjes en gebak, maar ook traditionele wintersportgerechten als spaghetti of schnitzel met friet.

 

Of kiest u voor één van de 85 specialiteiten die op de kaart van het Pannenkoekenhuis staan? Of u van zoet of hartig houdt en of u met z'n tweetjes of de kinderen komt smullen, op deze kaart vindt ieder wat hij zoekt!

Langlaufen

Ook langlaufen is mogelijk in Winterberg!

 

De langlaufloipes strekken zich uit over vele kilometers en bieden u prachtige routes door de bossen. Een langlaufkaart is verkrijgbaar bij de VVV. Online uw route alvast uitstippelen kan natuurlijk ook!

Rodelen

Ook sleeën is leuk!
In de skiliftkarussell vindt u diverse rodelpistes. Sleetjes huurt u al voor slechts € 5,- per dag en met een speciale liftkaart bent u zelfs mét slee snel weer boven om aan de volgende afdaling te beginnen. Leuk voor jong en oud!

Winter-Wandelwereld

Van sprookjesachtige witte wandelwegen genieten? Uw adem inhouden bij het zien van prachtige panoramabeelden? Een frisse neus halen en de sporen van konijnen en reeën in de sneeuw ontdekken? Het aanbod aan wandelwegen is minstens zo uitgebreid als het aantal piste-kilometers. Hier vindt u er al twee. Wij wensen u veel wandelplezier!

Download winterwandeling Kahler Asten

 

Download winterwandeling Schmantelrundweg

Winter-Wellness

Na een dag in de sneeuw uw spieren tot rust laten komen? Dat kan in Brabander Oriental!

 

Geniet van een uitgebreid saunalandschap met diverse sauna's, aromabaden, belevenisdouches en een prachtige relaxruimte met huiskamergevoel en open haard.

 

Ook wie van een massage wil genieten of zich laat verwennen tijdens een gezichtsbehandeling heeft hier volop mogelijkheden. Klik hier en lees er alles over!